(Även) Hon lever sin dröm/

Hög på peppen av min egen antagning till drömskolan (!) vill jag belysa fina människor som också lever sin dröm.

När Mimmi knep en av de eftertraktade platserna på SIH var det nog egentligen bara hon själv som var förvånad. Alla vi andra visste ju att Mimmi Wallin Wiman är menad att utföra stordåd. Förutom att Mimmi är en av mina personliga stilgurus är hon även H&Ms ultimata storlek 38. Fördelen med att gå med Mimmi på just H&M är att hon aldrig provar något. Dels för att hon redan gjort det och dels för att kläderna more-or-less är konstruerade efter just hennes kropp. Jag smsade Mimmi direkt när jag hittade PL utbildningen på Berghs och fick “Är helt övertygad om att du kommer in där.” – och utan hennes historia vet jag inte om jag hade vågat.

Ett av årets bästa SMS sa såhär: “”JAG FICK H&M!!!” Juste, ni läste rätt! Mimmi knep nämligen en av världens mest åtråvärda praktikplatser – på H&Ms inköpsavdelning. Hon mjukstartar redan i sommar men jag är övertygad om att den här kvinnan kommer göra kometkarriär direkt efter examen.

Fantastiska du! Nu kör vi!

Tack för att du tror på mig när jag inte vågar gör det själv.

/K

My awsome friend managed to get one of the worlds most sought after internships – at H&M headoffice here in Stockholm.

2 thoughts on “(Även) Hon lever sin dröm/

  1. Pingback: Morgontipset: Sadia Gaya lever sin dröm/ | You can't start a fire without a spark

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s