Sommaren 2005/

Den sommaren gjorde jag inget annat än att dansa och resa. Jag hade precis fyllt 19, tagit studenten och plockat ut alla mina fonder (don’t do that kids, du kommer ångra det när du blir äldre, flyttar hemifrån och vill ha möbler) Hela världen var min lekplats och bara tanken på den sommaren får mig att skratta högt. Jag är oerhört glad att jag “vågade vara 18” och gjorde saker man knappt vågar berätta för mutti. Nu för tiden känns det som om många stressar förbi de där åren, i jakt på utbildning och karriär. Jag tycker det är synd – för utan de åren hade jag nog aldrig varit så motiverad att inte vara så nu.

/K

In the summer of 2005  was 19 and had just graduated. I spent my days at the  ballet academy and my nights at clubs. The world was my playground and I spent weeks dancing at (on) bars for free drinks in Marbella haha, drank a whole lot of Möet with from tiny bottles with straws and did shiloads of stuff I (almost) wouldn’t dare to tell mum. I’m just happy I dared to act my age – and didn’t rush to go to uni or get myself a career.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s