Otto by Instagram/

Min orkidé heter Otto. Det var den första växten jag köpte till den här lägenheten, och trots mina totala okunskaper gällande “all things green” har Otto stått vid min sida sen den där dagen för över ett år sen. Jag har tappat räkningen på vilken gång i ordningen han blommar – har slutar nämligen aldrig blomma! Så fort det sista bladet faller växer en ny skälk ut och efter någon vecka blommar han igen! Mitt knep? Eh, jag tar Ws vattenflaska som har har på nattbordet när det är dags att vattna. Sen så låter jag honom stå på alla modemagasin jag inte hunnit läsa än haha!

Otto alltså, vilken blomma. Instagram, vilken app! Nu vet väl att ni kan följa min vardag där? Jag är helt besatt av den appen! karmastalnacke heter jag där (också)

/K

My first flower is still going strong, I’ve lost count of the times it re-invents itself haha. Love it!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s