Från det ena till det andra/

Idag tog jag sovmorgon ända till 09:06. Drack en halv kopp kaffe och bytte skor flera gånger. Bara för att jag hade tid, bara för att jag kunde. Tog bort nagellacket och filade med alla sorters filar och behandlade nagelbanden – på tuben. Vid 11:45 äntrade jag Acne productions kontor på skakiga pistoler och tänkte att “fan va töntig jag är som hälsar på Acne iförd Acne” En matlåda senare hade jag träffat 2/3 framtida Berlin-praktik-kollegor och insett att Mike Ali var ett så jävla bra val att ta in som andra mentor.

Vid 12:55 insåg jag att jag skulle befinna mig på Thorildsplan (i min nya favoritlägenhet) om fem minuter och fick kasta mig iväg. Agendan var satt och idag plöjde jag och mina gruppkärlekar igenom mer än någonsin. Min fina grupp alltså, vi firade Viktor med skumpa och ballonger eftersom han fyllde 25 igår. Sen plogade vi igenom förpackningsdesignuniversum på vår resa mot seger i SPICE:11.

19:30 var det dags att ge upp för dagen till förmån för Nasims middagsplaner, affärsekonomi och livet i allmänt. Mest affärsekonomi dock.

20:30 kom jag hem till hooden och insåg att kaffefiltren var slut. Som den McGyver jag är trollade jag med servetter och voilá var kvällen räddad. Passade på att slänga ner bacon på tining (middag skall man tydligen hinna med – gärna matlåda också) till mig och räkor till Åke.

20:50 bloggar jag från badkaret och peppar dokumentär på svtplay.

Livet hörrni. Över och ut.

/K

My day in short: sleept for Three hours and six minutes more than usual. Went to see my mentor at Acne production. Had lunch. Rushed to meet my group for SPICE:11 (contest bla bla packaging) Went home.  Now = in the tub. Over and out.

One thought on “Från det ena till det andra/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s