Fredag/

Inboxen är nu under kontroll, jag dricker franskt rödtjut och peppar Vaccines på Berns tillsammans med min finaste, bästa och mest pretentiösa Man-fred. Vi har avsatt kvällen åt varann, han har ju ett år kvar på Berghs – med allt vad det innebär  vilket givetvis innebär att vi aldrig hinner ses.  I would know.  Men kvällen är våran, musiken är våran och vi är varandras. Hoes over bros-ish. Vill man ses så kan man – allt annat är skitsnack.

Nu får jag sluta vara otrogen med er.

Kärlek

/K

One thought on “Fredag/

  1. Pingback: Sen kom Klimpen/ | You can't start a fire without a spark

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s